v

Over Start Organizing

Ik weet hoe snel een huishouden kan veranderen in een grote chaos. Opruimen is één ding maar het bijhouden is misschien nog wel een grotere uitdaging. Als je een drukke baan hebt of meerdere bordjes in de lucht moet houden, is dit laatste een hele kunst. Heb je dit onder de knie, dan loopt het huishouden als vanzelf.

In September 2012 belandde ik in een medische rollercoaster. Maanden van operaties en nabehandelingen volgden. Door een goed geoliede huishouden, liep thuis alles op rolletjes. Manlief en kinderen namen veel taken moeiteloos over. Er was op dit gebied rust. Een ieder had de ruimte om op zijn of haar manier met de tijdelijke situatie te ‘dealen’.

Als iemand door welke reden ook, het huishouden in chaos dreigt te zien veranderen, kom ik graag helpen deze situatie om te buigen naar een huishouden waar rust en overzicht heerst.

Rust in je huis én in je hoofd, genieten van je huis en de spullen die er staan, genieten van tijd die je hebt voor leuke dingen, dat willen we toch allemaal?

Ik gun het iedereen van harte!

Waarom Start Organizing

Ik geloof heilig in Rust, Reinheid en Regelmaat. Deze drie R-en zijn ook voor mij met grote regelmaat een uitdaging.

RRR brengt rust en ruimte. Niet aleen in je leefomgeving maar ook in je hoofd. Bovendien schept het vrije tijd. Tijd die je kunt besteden aan leuke zaken. Relaxed een boek lezen op de bank, tijd doorbrengen met vrienden en famile, een hobby oppakken. Kortom, meer genieten van je leven.

Ik help je op weg door te schrijven over alles op het gebied van organizen en opruimen. Geen zware kost maar nuttige tips en trucs die maken dat opruimen leuk wordt. Bovendien kan ik langskomen om samen met jou manieren te vinden om je huishouden op rolletjes te laten lopen. Manieren die bij jou passen en waar jij blij van wordt.

Naast 1:1 coaching en mijn blog heb ik nog heel wat ideeën die ik op korte termijn met je ga delen.

Jou meer te laten genieten van de dingen die er voor jou écht toe doen, dat is mijn missie.

b

Wat bied ik aan?

Met grote regelmaat verschijnt mijn blog met blogberichten over alles op het gebied van opruimen en organizen. Ik geef tips en deel met jou ideëen die ik vind op Pinterest of andere mediakanalen. Inspiratie en tips, dat is waar het op mijn blog omdraait.

Bovendien zullen er E-Books verschijnen die je GRATIS kunt downloaden. Het allereerste E-Book staat binnenkort voor je klaar!

Ook op Facebook is Start Organizing te vinden!

Wil je graag persoonlijk geholpen worden? Dat kan ook! Ik bied 1:1 sessie aan.

Zolang je in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Den Haag – Utrecht – Amsterdam woont, kom ik je graag helpen.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor 1:1 coaching? Vul dan hier het contactformulier in.

Wil je weten wat het aanbod is als het om 1-op1 coaching gaat?

Neem contact op

Adresgegevens

Elsa Wattimurij

Zijlweg 263B

2015 CL Haarlem

M 06 27035178

KvK 52718107

BTWnr. NL189775440B01

Tips rond opruimen en organizen