Opruimen en Organizen

Heb je het gevoel dat rommel je huis heeft overgenomen? Eet je al een poos met een bordje op schoot omdat de eettafel bezaaid ligt met allerlei spullen? Ben je steeds spullen kwijt? Vind je het vreselijk om visite te ontvangen en ga je dat steeds vaker uit de weg? Heb je het gevoel dat doorh et rommelige huishouden, je niet tot rust te kunt komen na een drukke dag?

Verlang je naar het opgeruimde, frisse huis waar je na een drukke dag heerlijk thuis kunt komen? Een huis waar je met je gezin aan tafel bij kan kletsen en elkaars verhalen kunt aanhoren. Een huis waar je kunt ontspannen op de bank. Tv kijken of een boek lezen. Een huis waar het goed toeven is met familie of vienden. Waar je, mits je een bad hebt, af en toe kan ontspannen in bad. Waar je je op je slaapkamer kunt terugtrekken. Waar het gezellig en knus is.

Heb je steeds met JA geantwoord? Kijk dan snel rond op deze pagina.

Op deze pagina vind je tips over opruimen en organizen. Ik hoop dat je inspiratie opdoet. Ik gun iedereen een huis waar het huishouden soepel verloopt, een huis waar je na een drukke dag de huisdeur achter je dicht kunt gooien en tot rust kunt komen.

Last van OPRUIM SABOTEURS? Tijd voor OPRUIM PEPTALK

5 keukenspullen waar je afscheid van kunt nemen

Opruimen: Vind de kleuter terug in jou!