Kerstfeest

 

December, een feestmaand. Nadat Sinterklaas het land heeft verlaten, storten veel mensen zich vol overgave op het voorbereiden van Kerst. In vele straten zorgt kerstverlichting voor een gezellge sfeer, etalages worden mooi versierd. Je komt vanzelf in de kerststemming.

De zaterdag na Sinterklaas gaan veel mensen op pad om een mooie kerstboom uit te zoeken. Wordt het een Nordmann of een den, een boom met of zonder kluit? Of heb je een kunstboom?

Het is ook de tijd om over een kerstmenu na te denken. Pak je groots uit of wordt het een eenvoudig maar feestelijk menu? Inspiratie kun je opdoen in kookboeken en op kookwebsites. Begin wel op tijd zodat je het overzicht houdt en alle benodigheden voor het kerstdiner op tijd in huis hebt.

Het maken van ‘to do’ lijstjes zorgt ervoor dat jij relaxed bljft en net zoveel van de kerstsfeer kan genieten als je gasten.

En no worries, ik help je bij je bij het afvinken van je to-do lijstjes. Op deze pagina vind je organizing tips, kadotips en verzamel ik de snelle, feestelijke recepten voor je.

Heb je ook al mijn ‘Anti Kerst Stress’ Checklist gedownload? Klik hier als je deze checklist als ruggensteuntje kunt gebruiken!