Vakantiestress. Heb jij er vaak last van?

Last van vakantiestress?

Hoe fijn zou het zijn als je uitgerust de auto of het vliegtuig in kan stappen, wetend dat je jouw huis goed achterlaat, dat iemand de plantjes water geeft en de post uit je brievenbus haalt..?

Dat je reisdocumenten in orde zijn of je medicijnen in de tas zitten.

Heb je het voor elke vakantie goed voor elkaar en ga je fluitend op reis?

Of komt het vaker voor dat je nog heel veel dingen op het laatste moment moet regelen. Een nieuw paspoort, autovignetten, nieuw badpak voor jezelf en ga zo maar door…..

Als dat het geval is, heb je misschien wel iets aan de Vakantie Checklist. Zo ga je misschien iets uitgeruster op vakantie en kun je dus eerder genieten van je reis.

DE VAKANTIE CHECKLIST VOOR BUSY PEOPLE.

Deze lijst heb ik gemaakt toen ik na de zoveelste keer spulletjes was vergeten. Zóóó irritant. Ik besloot voor de voorbereidingen van de eerstvolgende vakantie te werken met een lijstje. En het werkte als een malle… Ik kreeg lol in het inpakken en belangrijke zaken regelen voor vertrek in plaats van er als een berg tegenop moeten zien om op het laatste moment wasjes te draaien etc. etc. Bovendien kun je door een rustige voorbereiding ook makkelijker van de werkstand in de vakantiestand gaan staan…

Als jij iets minder gestresst op vakantie wilt, download dan nu mijn GRATIS Vakantie Checklist en doe er je voordeel mee!